Apus ry

Apus ry on Keski- ja Pohjois-Uudenmaan lintuharrastajien
yhdistys, jonka tavoitteena on edistää lintuharrastusta ja lintujen suojelua omalla alueella, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liity jäseneksi!

Voit liittyä Apuksen jäseneksi BirdLifen liittymislomakkeella. Jäsenmaksu on 26 eur/vuosi. Liittymislahjana saat Lintuharrastus-oppaan ja BirdLifen havaintovihon.

Apuksen ekokisa

Tästä pääset Ekokisan sivulle: osallistu tai seuraa tuloksia!

Tykkää Facebookissa

Anna palautetta sivuista tai terveisiä Apukselle

BirdLife International

BirdLife International

Yhteystiedot

Keski- ja Pohjois-Uudenmaan Lintuharrastajat Apus ry
Osoite: PL 109, 05801 Hyvinkää
Sähköposti: apus@birdlife.fi
Tilinumero:
FI62 1029 3006 1010 82

BirdLife Suomi ry

BirdLife Suomi

Apus-lista

Apus-lista on Apuksen jäsenille tarkoitettu sähköpostilista, jonka kautta lähetetyt viestit välittyvät kaikille listalle liittyneille. Apus-listalla tiedotetaan ajankohtaisista asioista, välitetään havaintotietoja ja lyhyitä katsauksia sekä käydään harrastukseen liittyvää keskustelua. Palvelu on maksuton.

Liittymisohjeet

Lähetä sähköposti siitä sähköpostiosoitteesta, johon haluat Apuksen viestejä, tähän osoitteeseen: apus-lista-subscribe@yahoogroups.com

Kirjoita viestin otsikoksi SUBSCRIBE ja viestin sisällöksi SUBSCRIBE. Yahoogroups lähettää sinulle automaattisesti sähköpostin, jolla varmistetaan, ettei sinua olla liittämässä listalle vasten tahtoasi. Vastaa tähän sähköpostiin muuttamatta mitään tietoja otsikossa tai sisällössä. Kun Apuksen postivastaava vielä hyväksyy pyyntösi (tähän voi mennä hiukan aikaa), alkaa posti kulkea.

Viestin lähettäminen listalle: Kun olet listalla mukana, voit lähettää viestin listalle osoitteella apus-lista@yahoogroups.com. Kirjoita viestin otsikko ja sisältö omin sanoin tilanteen mukaan.

Listalta poistuminen: lähetä tyhjä viesti osoitteeseen apus-lista-unsubscribe@yahoogroups.com