Apus ry

Apus ry on Keski- ja Pohjois-Uudenmaan lintuharrastajien
yhdistys, jonka tavoitteena on edistää lintuharrastusta ja lintujen suojelua omalla alueella, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liity jäseneksi!

Voit liittyä Apuksen jäseneksi BirdLifen liittymislomakkeella. Jäsenmaksu on 26 eur/vuosi. Liittymislahjana saat Lintuharrastus-oppaan ja BirdLifen havaintovihon.

Apuksen ekokisa

Tästä pääset Ekokisan sivulle: osallistu tai seuraa tuloksia!

Tykkää Facebookissa

Anna palautetta sivuista tai terveisiä Apukselle

BirdLife International

BirdLife International

Yhteystiedot

Keski- ja Pohjois-Uudenmaan Lintuharrastajat Apus ry
Osoite: PL 109, 05801 Hyvinkää
Sähköposti: apus@birdlife.fi
Tilinumero:
FI62 1029 3006 1010 82

BirdLife Suomi ry

BirdLife Suomi

Apuksen tärkein toimintamuoto ovat opastetut linturetket. Retket ovat avoimia kaikille ja niistä tiedotetaan jäsentiedotteessa, Tiira-lehdessä ja näillä nettisivuilla.

Lue lisää tulevista retkistä ja tapahtumista!

Apus kokoontuu kahdesti vuodessa sääntömääräisiin kokouksiin. Keväällä vahvistetaan tilinpäätös ja syksyllä talousarvio, toimintasuunnitelma ja jäsenmaksut seuraavalle vuodelle sekä valitaan hallitukseen jäseniä.

Lue lisää yhdistyksen kokouksista!

Erilaisia kisoja järjestetään niin yhdistyksen sisäisesti kuin eri yhdistysten välilläkin. Esimerkiksi ekopinnakisa on käyty vuodesta 2011 lähtien eri muodoissa ja Itsenäisyyspäivän pinnarallilla on pitkät perinteet.

Lue lisää erilaisista kisoista ja osallistu!

Apus järjestää hyvillä lintupaikoilla kunnostustalkoita. Talkoilla saadaan pidettyä tärkeitä lintupaikkoja hyvässä kunnossa linnuille.

Tule mukaan talkoisiin!

 Lasten lintuviikolla viedään päiväkotiryhmiä tai koululaisryhmiä luontoon. Kuka tahansa voi tulla mukaan ja viedä yhden tai useamman koululuokan, päiväkotiryhmän tai muun porukan retkelle lähiluontoon.

Lue lisää Lasten lintuviikosta!