Apus ry

Apus ry on Keski- ja Pohjois-Uudenmaan lintuharrastajien
yhdistys, jonka tavoitteena on edistää lintuharrastusta ja lintujen suojelua omalla alueella, Suomessa ja kansainvälisesti.

Liity jäseneksi!

Voit liittyä Apuksen jäseneksi BirdLifen liittymislomakkeella. Jäsenmaksu on 26 eur/vuosi. Liittymislahjana saat Lintuharrastus-oppaan ja BirdLifen havaintovihon.

Apuksen ekokisa

Tästä pääset Ekokisan sivulle: osallistu tai seuraa tuloksia!

Tykkää Facebookissa

Anna palautetta sivuista tai terveisiä Apukselle

BirdLife International

BirdLife International

Yhteystiedot

Keski- ja Pohjois-Uudenmaan Lintuharrastajat Apus ry
Osoite: PL 109, 05801 Hyvinkää
Sähköposti: apus@birdlife.fi
Tilinumero:
FI62 1029 3006 1010 82

BirdLife Suomi ry

BirdLife Suomi

Tulevat opastetut retket ja tapahtumat 2019

Osalle retkistä ja tapahtumista ilmoittaudutaan etukäteen lomakkeella Ilmoittautuminen. Katso tarkemmin ao. retken kohdalta.

HUOM! Jos ilmoittaudut retkelle tällä lomakkeella, odota, että saat retken vetäjiltä vahvistuksen ilmoittautumisen perille menosta. Lomake ei ole aina toiminut sataprosenttisesti.
Lähiretkistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä niiden ajankohtaa Apuksen sähköisissä kanavissa, eli sähköpostilistalla, Facebookissa ja WhatsAppissa.

●        26.-27.1. Valtakunnallinen Pihabongaus
Emme järjestä erillistä tapahtumaa, mutta kannustamme kaikkia osallistumaan valtakunnalliseen Pihabongaukseen. Tapahtuman idea on tarkkailla lintuja tunnin ajan valitsemallasi pihalla ja ilmoittaa havainnot mukaan tapahtumaan.

●        Helmi-maaliskuu: Opastettu pöllöretki 
Retken alussa kokoonnutaan sovittuun paikkaan, mistä jatketaan kimppakyydeillä. Retken tarkempi ajankohta päätetään myöhemmin, pöllötilanteen mukaan. Seuraa sähköisiä kanaviamme!

●        Maaliskuussa kevätkokous + ohjelmaa

●        29.-31.3. Kevätretki Ahvenanmaalle
Lähdetään Ahvenanmaalle vastaanottamaan kevättä. Ahvenanmaalla kevät on usein jopa pari viikkoa pidemmällä kuin täällä kotona. Maalis-huhtikuun vaihteessa on mahdollista nähdä myös hienoa ruokkilintujen muuttoa. Retki toteutetaan omilla autoilla kimppakyytejä hyödyntäen. Majoitus tapahtuu Granlunda Gårdshotellissa kahden hengen huoneissa + yksi neljän hengen huone. Lähtö Keski-Uudeltamaalta on aikaisin perjantai-aamuna, sillä laiva Turusta lähtee kello 8:45. Paluu sunnuntai-iltana, laiva on Turussa kello 19:50. Retken hinta on 125 eur / hlö ja se sisältää majoituksen + aamiaisen la+su sekä laivamatkat. Lisäksi bensakulut jaetaan autokunnitaain. Retkelle mahtuu 16 henkeä. Oppaana toimii Mika Asikainen. Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeella!

●        Huhti-toukokuussa lähiretkiä ja perheretkiä

●        4.5. Valtakunnallinen Tornien taisto

●        18.5. Bussiretki Virolahdelle
Lähtö on aamulla hyvin aikaisin, jotta ehditään aamuksi seuraamaan arktista muuttoa rannikolle. Loppupäivä kierrellään Kymenlaakson hyviä lintukohteita. Oppaana Mika Asikainen. Retken alustava hinta 25 eur/hlö, nuorisojäsenet ilmaiseksi. Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeella!

●        22.9. Kukkulan kuningas muutonseuranta

●        27.-29.9. Syysretki Utön saarelle

●        6.12. Itsenäisyyspäivän pinnaralli

Menneet tapahtumat...

... kootaan Arkisto-sivulle