Apuksen vuosikokoukset

2023 kokoukset

Kevätkokous 2023

Aika: Keskiviikko 12.4.2023 kello 18.00 –>
Paikka: Lain vaatima fyysinen kokous pidetään Järvenpää-talolla (Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää). Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.
Kokouslinkki: https://tinyurl.com/4fnre928

Kevätkokouksen esityslista

Toimintakertomus 2022

Tuloslaskelma sivu1, sivu2, sivu3

2022 kokoukset

Syyskokous 2022

Tervetuloa Apus ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 23.11.2022 Hyvinkään Veteraanitalolle kello 18.00 alkaen osoitteessa Asemankatu 42 A, Hyvinkää. Sääntömääräisten asioiden jälkeen Mikko Savelainen kertoo yhdistyksen Lapin retkestä kesällä 2022. Kokouksessa on kahvi- ja pullatarjoilu.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Ohjeet etäkokoukseen osallistumiseksi:
  • Kokous järjestetään Teams-ohjelmalla. Kun klikkaat alla olevaa linkkiä, selain kysyy, miten haluat liittyä kokoukseen, Teams-ohjelmalla vai selaimen kautta. Ennen klikkaamista varmista, että olet Google Chrome- tai Microsoft Edge -selaimella.
  • Teams-ohjelman voi ladata omalle tietokoneelle, padille tai puhelimeen ilmaiseksi - ohjelman käyttämiseksi sinun pitää luoda Microsoft-tili omalla sähköpostiosoitteellasi.
  • Nettiselaimella voit osallistua asentamatta Teams-ohjelmaa - käytä tällöin Google Chrome -selainta tai Microsoft Edge -selainta. Jos sinulla on oletuksena joku muu selain, kopioi osoite selaimen osoiteriviltä Chrome- tai Edge-selaimeen.
  • Jos liityt kokoukseen selaimella, selain pyytää ensimmäisellä kerralla lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia - salli tämä! ("Allow")
  • Kokouksessa pidetään mikrofonit ja kamerat kiinni, paitsi silloin, kun on oma puheenvuoro.
  • Puheenvuoroa voi pyytää Teams-ohjelman kädennosto-toiminnolla tai viesti-ikkunassa tai avaamalla oman mikrofonin ja pyytämällä puheenvuoroa.
  • Mahdolliset äänestykset ohjeistetaan kokouksessa.

Syyskokouksen esityslista

Toimintasuunnitelma 2023

Talousarvio 202


Linkki etäkokoukseen tästä

Kevätkokous 2022

Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen Nurmijärven pappilaan (Pappilantie 3, 01900 Nurmijärvi) tiistaina 29.3.2022 klo 18 alkaen. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 12 §:n mukaiset asiat.

Pappilan pihamaalta voi ennen kokousta halutessaan kiikaroida lähipellolle (häiritsemättä kuitenkaan pappilassa samaan aikaan olevia muita tilaisuuksia), tai vierailla Myllykosken talviruokintapaikalla katsomassa, vieläkö siellä liikkuu tirpposia.

Kevätkokouksen dokumentit

Esityslista

Vuosikertomus 2021

Sääntömuutosehdotus

Vuosikertomus

Tilinpäätös ja tase

Voit halutessasi osallistua kevätkokoukseen myös etänä Teams-ohjelmalla.

Kokouslinkki:

Kun klikkaat linkkiä, selain kysyy, miten haluat liittyä kokoukseen, Teams-ohjelmalla vai selaimen kautta (kts. oheinen kuva). Ennen klikkaamista varmista, että olet Google Chrome- tai Microsoft Edge -selaimella.

- Teams-ohjelman voi ladata omalle tietokoneelle, padille tai puhelimeen ilmaiseksi - ohjelman käyttämiseksi sinun pitää luoda Microsoft-tili omalla sähköpostiosoitteellasi.

- Nettiselaimella voit osallistua asentamatta Teams-ohjelmaa - käytä tällöin Google Chrome -selainta tai Microsoft Edge -selainta. Jos sinulla on oletuksena joku muu selain, kopioi osoite selaimen osoiteriviltä Chrome- tai Edge-selaimeen.

- Jos liityt kokoukseen selaimella, selain pyytää ensimmäisellä kerralla lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia - salli tämä! ("Allow")

- Kokouksessa pidetään mikrofonit ja kamerat kiinni, paitsi silloin, kun on oma puheenvuoro.

- Puheenvuoroa voi pyytää Teams-ohjelman kädennosto-toiminnolla tai viesti-ikkunassa tai avaamalla oman mikrofonin ja pyytämällä puheenvuoroa.

- Mahdolliset äänestykset ohjeistetaan kokouksessa.


2021 kokoukset

Syyskokous 2021

Yhdistyksen syyskokous järjestettiin pitkästä aikaa läsnäkokouksena. Kokoukseen oli kuitenkin mahdollista osallistua myös etänä. Kokoonnuimme sääntömääräisten asioiden äärelle tiistaina 23.11.2021 klo 18.00 alkaen Järvenpää-talolle (Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää).

Kokouksessa käsiteltiin mm. toimintasuunnitelmaa ja budjettia vuodeksi 2022, sekä valittiin yhdistyksen hallitukseen jäseniä erovuoroisten tilalle.

Kokouksen jälkeen Mikko Savelainen piti esityksen Apuksen alueen muuttuvasta linnustosta.

Jos haluaisit mukaan hallitukseen, ota yhteyttä puheenjohtaja Pia Hoviin! Hänet tavoitat Apuksen meiliosoitteesta apus@birdlife.fi.

Linkki etäkokoukseen:
https://teams.live.com/meet/94850109306118

Syyskokouksen dokumentit:
Kevätkokous 2021

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 24.3.2021 kello 18:00 alkaen Teams-etäkokouksena. Lain vaatima fyysinen kokous pidettiin Louhelan setlementtitalolla, Louhelankuja 1, Järvenpää.
Kokoontumisrajoituksista (max 6 hengen tilaisuudet sallittuja) johtuen vain kokouksen toimihenkilöiden toivottiin saapuvan kokouspaikalle.
Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtaja sekä päivitettiin yhdistyksen säännöt.

Sääntömääräisten asioiden jälkeen Noora Andersson kertoi talvilintulaskennoista ja Juha Honkala vesilintulaskennoista.

Tässä linkki kokoukseen
https://tinyurl.com/v2mzvftx

Kevätkokouksen dokumentit:

Kokouksen esityslistaToimintakertomusTilinpäätös ja taseEhdotus sääntömuutokseksiÄänestys- ja vaalijärjestys
Menneet kokouskutsut 2014-2020 löytyvät täältä.